Cloud Computing

Solucions cloud computing personalitzades per migrar les seves infraestructures informàtiques al núvol de forma total o parcial

Cada usuari de adCloud Global té accés a un escriptori virtual ,situat en nostre data center, amb una configuració que integri tot el programari corporatiu necessari per al treball diari( ERP, CRM, correu electrònic, facturació, Office 365…)

 

Cada usuari pot accedir a través del seu vdi mitjançant un Usuari i contrasenya.

No requereix formació ni període d’adaptació a la nova tecnologia ja que l’usuari continuarà treballant sota un entorn similar a l’inicial.

Adcloud Global

És una solució de plataforma com a servei (Paas) configurada a mesura i allotjada en el núvol, en servidors d’Internet que ens permet oferir als nostres clients un servei d’externalització complet del seu sistema informàtic. Dissenyada per a migrar la infraestructura tecnològica del teu negoci de manera eficient.

Amb adCloud Global els teus equips i dades se situen dins d’una plataforma tecnològicament avançada, en un data center. Així la teva empresa s’allibera de càrregues, centrant-se en el més important: el seu negoci.

Mobilitat

Accedeixi a la seva oficina des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i amb qualsevol dispositiu: Portàtil, Tablet, SmartPhone. A través d’un escriptori virtual.

Pagament per ús

Redueixi costos i pagui únicament pel consum efectuat del servei cloud.

Seguretat

Basada en els més alts estàndards de seguretat informàtica.

Actualització tecnològica

Tingui una infraestructura tecnològica sempre actualitzada, ens encarreguem del manteniment informàtic.

Flexibilitat

S’adapta a les necessitats de creació de nous usuaris, en qualsevol moment, en qualsevol país del món i a través de qualsevol dispositiu.

Fàcil integració

Adcloud Global està preparat per a integrar solucions de ERP i programari de gestió empresarial, tals com CRM, etc. de diferents fabricants.